Hatay' da Geçiş Dönemlerinde Gerçekleştirilen Yöresel Mutfak Uygulamaları

Stok Kodu:
9786258275490
Boyut:
13,50 x 19,50 cm
Sayfa Sayısı:
86
Baskı:
1
Basım Tarihi:
Ekim 2022
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
110,00TL
Taksitli fiyat: 1 x 110,00TL
9786258275490
418670
Hatay' da Geçiş Dönemlerinde Gerçekleştirilen Yöresel Mutfak Uygulamaları
Hatay' da Geçiş Dönemlerinde Gerçekleştirilen Yöresel Mutfak Uygulamaları
110.00
1. BÖLÜM 1.1. Tarihsel Süreç İçerisinde Hata 2. BÖLÜM 2.1. Yemek Kavram 3. BÖLÜM 3.1. Geçiş Dönemi Kavram 4. BÖLÜM 4.1. Araştırmanın Modeli ve Türü 5. BÖLÜM 5.1. Katılımcıların Demografik Özellikleri
1. BÖLÜM 1.1. Tarihsel Süreç İçerisinde Hata 2. BÖLÜM 2.1. Yemek Kavram 3. BÖLÜM 3.1. Geçiş Dönemi Kavram 4. BÖLÜM 4.1. Araştırmanın Modeli ve Türü 5. BÖLÜM 5.1. Katılımcıların Demografik Özellikleri
Tüm kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 110,00    110,00   
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat